Najdi forum

ali sem noseča???

pozdravljeni…

zanima me, kolikšna je verjetnost, da sem noseča, če sem imela nezaščiteni spolni odnos 15.6….prvi dan zadnje menstruacije je bil 4.6….ponavadi krvavitev traja 5-6 dni…cikel pa imam na 28 dni..
poleg tega me zanima še celoten postopek prekinitve nezaželjene nosečnosti in natančne obrazložitve medicinskega posega….
še to…koliko dni mora poteči, da ginekolog lahko ugotovi nosečnost.

že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor
maja

Karkoli naj ti že ginekologinja odgovori ni nujno, da bi bilo res, saj ne more preko dveh računalnikov izvedet ali si noseča ali ne.
Pojdi v lekarno in si kupi test za nosečnost (zelo preprosta uporaba, pa ni tako drago).
Upam, da se bo izteklo tako, kot si želiš!
LP

Apsolutno ni mogoče.
DARJA

Če spermiji vašega partnerja preživijo 3 dni in so za oploditev prisotni tudi drugi ustrezni pogoji imate 25% možnosti, da ste noseči.
S podrobnostmi postopkov prekinitve nosečnosti pa bi vam prizanesel, lahko pa si poiščete odgovor s pomočjo iskalnika, saj sem enkrat že nekoliko podrobneje odgovoril na podobno vprašanje. Uporabite ključno besedo “prekinitev”.
Nosečnost se praviloma ugotavlja po izostanku pričakovane menstruacije, torej pri 4-5 tednih po zadnji M.

hvala ti … zelo si prijazna…

New Report

Close