Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva ali sem noseča?????

ali sem noseča?????

pozdravljeni…

zanima me kolikšna je verjetnost, da sem noseča po nezaščitenem spolnem odnosu dne 15.6…prvi dan zadnje menstruacije je bil 4.6. ;imam jo na 28 dni in traja v povprečju pet do šest dni…
poleg tega me še zanima kakšen je postopek prekinitve nezaželjene nosečnosti (zanima me celoten postopek in natančna obrazložitev)…
in kako hitro ginekolog sploh lahko ugotovi nosečnost (ali lahko to šele po preteklem mesecu oz. dnevu. ko bi menstruacija morala nastopiti ali lahko to pove že par dni po odnosu?)…

že v naprej najlepša hvala za odgovor…
maja

Verjetnost zanositve na ciklus po spolnem odnosu s plodnim moškim do 3 dni pred ovulacijo je cca 25%.
S podrobnostmi prekinitve nosečnosti vam bom raje prizanesel, ker vam ne bodo nič koristile sem pa večino postopkov že enkrat pisal. Uporabite iskalnik in vtipkajete “prekinitev” ali “splav”.
Nosečnost je mogoče ugotoviti s testom za nosečnost okrog pričakovanega dneva menstruacije ali z UZ v približno 5. tednu nosečnosti.

New Report

Close