Najdi forum

Še enkrat hvala za odgovor!
Znaki za odmrtje ploda se mi še ne pojavljajo, prsi so še vedno napete, pojavljajo se še vedno slabosti, apetita ni. Še enkrat sem naredila test Clear-Blue, na katerem je bila modra črta v kvadratnem okencu zelo izrazita.

Zanima pa me, ali gre, če pride do odmrtja ploda, plod sam naprej, ali je potrebna abrazija.
Ali lahko ponovno zanosim po dveh normalnih ciklusih???

Hvala za potrpežljivost in vašo pozornost. Naj povem, da te dni preživljam res hud stres in samo čakam na UZ, da vidim, kaj se bo iz vsega tega izcinilo.

LP Tanja

Zelo zgodaj, pred 9. tednom nosečnosti, je spontani splav pogosto popoln, tako da abrazija ni vedno potrebna. Po 9. tednu pa se že formira posteljica, tako da ta kljub splavu pogosto ostane v maternici in jo je potrebno odstraniti z abrazijo.
Po spontanem splavu pred 12. ali 13. tednom nsoečnosti sta običajno zadostna 2-3 ciklusi premora.

Draga Tanja!

Ne sekiraj se toliko. Tudi pri meni se utripi srca kar nekaj časa niso slišali, in še v kasneje jih je ginekologinja vedno iskala. Pa imam zdaj čisto normalnega dveletnika. Potrpi še malo in vse se bo razjesnilo! Mogoče je pa vse v redu, kot je bilo pri meni.

LP, vesna

New Report

Close