Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost A še katera čaka po transferju?

A še katera čaka po transferju?

Če je še katera tukaj po ET, da si malo krajšamo čas.

Danes sem imela ET (1) na GK LJ, blastocista.

Krvni test jutri 14 dni. Se bom načakala. Vmes pa nič kopanja v morju, še dobro, da ni take vročine.

Pozdravljene

Mene pa zanima, kaj se z vama dogaja trendy1 in trombi?
Kakšne novice?
Lp, P.

Pozdravljena *//*,

na začetku decembra se mi je rodil zdrav sinek. Kmalu bo star 3 mesece. Mi krajša in lepša dneve…

Kako pa ti?

Lp, trombi

Pozdravljena trombi

Hvala ti, a si se oglasila. Čestitke in veliko uživanja s sinkom 🙂
Če sem prav sledila si ti bila na hrvaškem na kliniki Podobnik?
Zanima me v katerem jeziku si po emailu kontaktirala z njimi (v slovenščini ali kako drugače)?
Sama sem imela 2x ss v 6 tednu in razmišljam, da grem v Zagreb na imunološke preiskave, ker mi pri nas še ne pripadajo. Pri nas bi naredila genetski posvet in kariotipizacijo.
Zato bi imela nekaj vprašanj za tebe. Se lahko kaj več dogovoriva na email, če imaš čas in voljo. Se mi javiš na piamuti@gmail.com bi ti bila hvaležna.
Lep dan,
P.

Pozdravljena trombi
Sem sedaj videla, da si bila na madžarskem.
Lp, P.

Pozdravljena,

meni se je v tretje ponovilo, da se je nosečnost zaključila okrog 6 tedna (prazna GV).
Ker tudi pri Podobniku nisem dobila odgovora zakaj se je to ponovno zgodilo, sem se odpravila v Barcelono.

Tukaj so mi jasno povedali, da je za vse (tako za neuspešne postopke, kot tudi za neuspešno nosečnost) vzrok, samo poiskati ga je potrebno. Predlagali so, da opravim še poleg standardnih preiskav na katere me je poslal Podobnik, še druge (ki pa jih nikjer v naši bližini ne delajo).
Tako so nemudoma predlagali FISH test semena (mož je moral takoj oddati seme), meni pa so naročil pregled killer cells (tako v endometriju kot tudi v krvi). Ker je možna preiskava za killer cells v endometriju samo določen dan ciklusa, sem preglede opravljala pri moji ginekologinji, oni pa so nato fiksirali datum preiskave.

Na žalost so imeli precej prav, saj je FISH test pokazal genetske anomalije v semenu. Kljub temu, da je kariotip bil pri obeh OK, so se nato pri dodatni preiskavi pokazale genetske napake. Povedali so, da je obvezno opraviti kompleten PGD na zarodkih pred transferjem, in jih kompletno genetsko pregledati.
Tako urejam sedaj prenos zamrznjenčkov iz Zagreba, na katerih bodo opravili genetski pregled, v naslednjem mesecu (če bodo vsi moji izzvidi OK), pa bom šla še v svež postopek, tako bodo lahko opravili PGD tudi na morebitnih novih zarodkih, in samo če bodo našli 100% zdrave, bodo opravili transfer le-teh.

Pozdravljena trendy1

Hvala, da si se oglasila.
Kako to, da so se odločili za pregled killer cells (tako v endometriju kot tudi v krvi)?
Kaj bi naj edometrij pokazal drugače/dodatno od krvi?
Razmišljam, da grem na posvet v Zagreb, na kliniko Podobnik in bi imela nekaj vprašanj za tebe.
Se lahko kaj več dogovoriva na email, če imaš čas in voljo. Se mi javiš na piamuti@gmail.com bi ti bila hvaležna.
Lep dan,
P.

Ojla
Sem nova v vsem tem v nedeljo sem imela transfer to pomeni včeraj, no danes mi pa se kaže mal rjavkastega izcedka, vendar nimam znakov M.
A mi lahko katera napiše kaj več kar bi lahko bilo.
by by

Mogoče so ti malo poškodovali maternični vrat pri transferju. Te je kaj bolelo?

Mogoče pa je vgnezditvena, če si imela transfer 5. dan.

Držim pesti!

Pozdravljene..

Ali je katera delala test na 7 dan transferja in je bila pozitivna crtica-rahla dokaj vidna..kasneje 9 dan pa je ni blo na dtugi urin jutranji v kratkem casu nato da sem ze pa prejsni dan zelo pila vode in tudi ue zjutraj?

New Report

Close