Najdi forum

40-dnevni post

Verjetno smo čakale nate in tvoj pozitiven pristop. Vsaj meni ne uspeva, kljub dobrim željam. Pa še vreme mi ni naklonjeno. Čakam, da se zapodim po mojih poteh…potem ne bom več 24/7 v kuhinji.

Daleč od tega, da bi se posušila, saj se pridno zalivam (tudi s kakšno žlahtno kapljico vmes:)))), tako da ni panike. Kar pa se moje postne zaobljube tiče – torej do velike noči nič sladkarij – se pa lahko pohvalim, da se 1000% držim in ne popuščam niti za milimetrček. To je trenutno tudi edina stvar, na katero sem lahko ponosna. Ker pa sem zadnje čase telesno še manj aktivna kot sicer, se v meni nabira voda in tehtnica spet kaže malenkost več. V postnem času sem sicer izgubila 5 kil, eno mi sedaj kaže več, tako v skupnem seštevku trenutno ostajam pri -4 kg. Pa saj tudi to ni slabo! Je pa res, da komaj čakam, da pošlihtam svoje obveznosti in začnem tudi sama delati na rekreaciji.

Lp

žIVIO LETOS BOM JAZ NAREDILA 40 DNEVNI POST , UPAM DA MI BO USPELO SE JAVIM KAKO JE

Jaz grem letos že tretje leto zapored v 40 dnevni post. Letos se poleg sladkarij in čipsu ipd. zadev odpovem še kavici in veliko pijem. Upam, da bom zmogla :)….mislim, da mi bo največji izziv post brez kave.

New Report

Close