DELO NA LADJI
Živjo.
Mene zanima, če je kdo že delal kot 3.častnik na križarki v Ameriki(Miami)?
Za več informacij bi prosil glede zaposlitve.
Lp.
AVSTRALJA BOY!
Eden najboljsih komentarjev ikad! 😀 😀
Mene pa istocasno zanima k mam ritne obrocke premaknjene a je mozno da se jih gor prekvalificira v elipso? In a je mozno s sabo vzet kontejner k sm custveno navezan nanj? A mi lahko kdo pove ce majo v WCji ogrevano desko? K mojim hemeroidom ne prija hlad!
Hvala in lp!
Hello sailor
Don’t you worry I will fix your rings!
LP Ducky
fix yo mamma fag
Pozdravljeni,
vse odgovore na vaša vprašanja lahko dobite na crew@crew-line.com in na http://www.crew-line.com.
Registrerajte se in če ste pravi kandidat vas bomo poklicali na razgovor!
Lep pozdrav, Crew Line
zdravo
zanima me,kakšno plačo bi imel na ladiji,če bi se zaposlil,kajti po izobrazbi sem strojni tehnik…
p.s.naredil sem tudi 1.letnik pomorske šole v portorožu….
lp
pozdravljeni,
vsem, ki vas zanima delo na ladji podajam telefonsko številko agencije v kopru – invermore shipping: 041 739 011.
naj še sama zaupam svoje mnenje na začetno temo. punce, če imate svoje želje jih uresničujte ne glede na druge! če vas imajo res radi, vas bodo počakali. sama imam z tem izkušnjo iz prve roke in sicer moj mož je 2. oficir ali secondo na italijanski potniški ladji. sama sem se s tem sprijaznila, čeprav je bilo na začetku hudo, toda oba sva se navadila na takšen način življenja. današnji časi so težki…od usklajevanja do iskanja službe. ljudje res nikoli ne smemo odnehati, ne glede na razmere zato vsem ki želijo delati na ladji, svetujem da se čimprej odpravijo na morje 🙂 pa tudi ne verjemite ljudem, ki o delu na ladji govorijo kot v kakšnem koncentracijskem taborišču…služba je pač služba, vsaka zahteva določen trud, ladja pa je pač ladja.
pa veliko sreče!
lp
Vlado Lutar
Suhi vrh 70
Slovenija
, 9208 Fokovci Starost: 34
Državljanstvo: Slovensko Mobilni telefon: 040 428 962
CNC operater, programer, vzdrževalec
Izobrazba & znanja
Formalna izobrazba: Oblikovalec kovin – orodjar (IV., Srednja str
jna in tekstilna šola Murska Sobota, 1996)
Znanja in veščine: Programiranje, upravljanje CNC strojev
Montaža in servis vodovoda, centralnih kurjav, plinovoda
Varjenje (CO2)
Barvanje – brizgalno
Vzdrževanje strojev in naprav
Administracija
Organizacija dela, načrtovanje
Skladiščenje
Računalništvo
Vodenje skupine, organizacije, proizvodnje
Glasbena produkcija, aranžiranje
Hišniška opravila
Izdelava spletnih strani
Dodatno izobraževanje: 3+2, en letnik
Jeziki: Angleški
Nemški
Hrvaški
Vozniško do
ljenje: H, G, B – Imam lastno prevozno sredstvo
Izkušnje
Karierni nivo: izkušeni delavec Vodil druge: Da (Skupino do 31)
Delovne izkušnje: 12 let, 3 mesecev Lahko dela v Sloveniji: Da
Izkušnje po področjih: Strojništvo, metalurgija, rudarstvo
Administracija
Tehnične storitve
Proizvodnja
Računalništvo
Trgovina
Transport, nabava in logistika
Kadrovanje, HR
Management, upravljanje
Pretekle zaposlitve: –
Reference: DA
Želeno delovno mesto
Želeno delo: Administracija, strojništvo (predvsem upravljanje in programiranje CNC strojev in naprav), računalništvo, trgovina, načrtovanje, organizacija dela, vzdrževanje objektov in okolice Razlog menjave dela: selitev
Želena plača: Po dogovoru EUR Delo v tujini: Da
Regija dela: Osrednjeslovenska
Delovni čas: projektno delo; polni delovni čas
Želen delovni status: delo prek s. p. -ja; zaposlen za določeno obdobje; delo prek pogodbe; zaposlen za nedoločeno obdobje
Opis želenega delovnega mesta: Preprost, sposoben, zdrav in vsestransko razgledan fant, zaradi selitve v Ljubljano, iščem zaposlitev na področju administracije, strojništva, računalništva, trgovine, načrtovanja, organizacije dela, vzdrževanja, ter vsa ostala dela po potrebah podjetij.
Vlado Lutar
Se bos res moral odlocit kje bi rad sluzbo, na ladji ali srednji sloveniji?
živjo !
ko takole prebiram tale forum me je tudi zamikalo delo na ladji, zanima me koliko kaj se potrebujejo dela v kozmetičark na ladji(imam narejeno šolo ter nekaj izkušenj) zanima me pa tudi kaj bi lahko na taki ladji delali tudi kaki zobo tehniki ali zobini asistenti je na križarkah tudi kak urgenten zobar gor kakor koli ne se smejati vendar me resnično zanima če kdo kaj ve o tem!
lep pozdrav!
Hej!
Zanima me, če je možnost zaposlitve na ladji tudi za hišni band (jazz band 4-5 oseb). In če je, bi mi prosim lahko posredoval stik oz kontakt agencije/fizične osebe.
Hvala za odgovore!
LP
Zanima me kakšno je delo na ladiji in kakšna je plača?
Ali ste se šolali na srednji pomorski šoli v portorožu?
Kakšno je delo na ladiji za častnika kako hitro napreduješ?
Kakšna je zaposlitev v Italiji in Sloveniji?
Koliko časa si na ladiji in koliko na kopnem?
Ali takoj dobiš službo?
Vse me zanima v zvezi dela častnika na ladiji?
Prosim pišite mi na janez.prvinsek@gmail.com
Hvala
Lepo pozdravljeni!
Mene zanima delo na ladiji,imam 8 let intezivnih izkušenj gostinstva,že leta si želim da bi si še povečal izkušnje in prosim če mi lahko kdo kaj svetuje in da kakšen nasvet kam se obrnit…
prosim za kakšen odgovor…
aja mail še za kontakt…gostinstvo.statenberg@gmail.com
Zdravo, tudi mene zelo zanima delo na ladji, kaj mi lahko kdo pošlje kakšno spletno stran?
zelo bi me zanimalo za delo na italijanski ladji… 🙂
tukaj je moja e-mail gipsy.jana@gmail.com
hvala lp!!!
Lep pozdrav,……zanima me ali bi šel kdo delat na križarko…..jaz bi šla…. nimam določenega dela,kaj bi delala…ne vem kakšna dela se ponujajo in še žal…..neznam kaj veliko angleščine al kakšnega drugega tujega jezika…..a mislite da bi šlo tud tako delat na ladjo?…..lažje bi mi bilo če bi še kdo šel iz Slovenije,ki bi znal angleško.
kontaktirajte me na :piranja113@hotmail.com
hvala
Pozdravljeni,
že nekaj časa se odločam za delo v tujini in imam že nekaj informacij nabranih,tako internetnih kot tudi iz prve roke. Spoznala bi rada kakšno punco ki bi bila pripravljena oditi za pol leta na ladjo delat,če si za mi piši na moj mail krasovec.tinna@gmail.com
lep pozdravček vsem!
Ok, vem, da je že star post, ampak vseeno se ne morem zadržat … Frajla bi rad potovala z ladjo in ga žurala, tip pa naj jo čaka doma kot fifi. Pa eni majo res vakuum v glavi!!!
Prošnja za delo na ladji
Star sem 31let po imenu Angel Ezgeta ,imam končano samo srednjo šolo ,toda govorim zelo dobro angleško in pišem tudi.po izgledu sem atletske postave,183 cm in 90 kg in rjave oči ter kratke rjave lase.Pravijo da sem simpatičen vesele narave ,sem komunikativen ,družaben in zelo priden,hitro znajdljiv v vsakem okolju.Do sedaj nisem še imel možnosi videti sveta ,to bi rad spremenil in videl ga če se da z vašo pomočjo.Sem samski in zato imam dosti časa za ogled lepete sveta ki jih bom videl z vami, hvala in se vidimo skoraj upam.
Lep dan še naprej vam želim
Forum je zaprt za komentiranje.