Najdi forum

DELO NA LADJI

Pozdravljeni.

Zanima me ali bi mi lahko kdo povedal, koliko časa traja, da te kontaktirajo/pokličejo na razgovor od prijave naprej? Govorim o invermoreshipping. In koliko časa ste čakali, da so vas sprejeli, pa da ste šli na ladjo?

Hvala vse za odgovore.

LP,

Mateja

sem pozabila napisati še moj kontakt,….če je komu ljubše pisati na mail; matejabrescak@gmail.com

LP

moj email za vse ki kaj veste kje kontaktirat za delo na ladji
vesnica26@gmail.com

Če je gdo ki bi mi lahko pomagal da pridem na čezoceanko mu vrnem v denarju sem priden in pripravljen na vsako delo.Tilen.

Pozdrav.
Tudi sam sem se odličil, da bi šel. Vendar pa berem na forumih taka nasprotja o vaših izkušnjah z delom na ladji… enim se cedita med in mleko, drugi, kot da bi bili zaprti v podpalubju in 24/7 nakladali premog v peč parnika 🙂 želel bi kolikor toliko zanesljive informacije.
Se vse skupaj če se potegne splača?
Če mi je kdo pripravljen odgovoriti še na druga vprašanja v zvezi s tem delom mi pišite na:

oiradalavh@gmail.com ali oirad26@hotmail.com (msn)

Hvala lepa vnaprej in lep pozdrav!

Joj,groza,ko tole prebiram…..Ste res smešni,če imate namen RES DELATI NA LADJI ljudje božji potem pa morate tudi kaj narediti za to…..ne pa se spraševati kje lahko kontaktirate delodajalce za to delo,HALOO,kje pa živite?! Ali ste že slišali za Heleno in Sašota iz invermore shipping?KOPER???,pa še nekaj,tisti,ki ima resen namen delati na ladji se ne bo oziral na mnenja drugih,ker vsak človek vidi isto stvar drugače,a ne?! sicer je pa poznana slovenska nevoščljivost,torej resni kandidati pripročam vam vzemite se v roke! Pa srečno in mirno morje!

jz bi tud šel na ladjo delat karkoli RESNO MISLIM KARKOLI ker namreč me veseli šraufanje ventilov pa take stvari kar no ja hmm za ženske ni lako delo edin če je močna v rokah
pa zanima me kolk bi me koštalo da bi delal na ladji mene sam zanima kako je bit na ladji

Živjo vsem!

Za zaposlitveni časopis in portal Aktiv.si iščem osebo, ki je že delala/trenutno dela na ladji in bi rada delila svojo izkušnjo. Stvar je dolga zgolj nekaj vprašnj, ki jih rade volje posredujem po e-mailu. Pišite na:

alja.bebar@gmail.com

Prav tako bi bila vesela, če ima kdo kakšen telefonski kontakt od Invermore Shipping – na mail se ne odzivajo.

nobenga odgovora za delo na ladji….zelo ponizajoce

ja najbolje,da greš in poizkusiš delo na ladji….

Agencije za delo na ladji

heii ja prou maš ja delo na taki ladji je res nekaj posebnega in polno različnih pozitivnih in negativnih doživetji…če si tak človek ostani na tem…fantov takšnih in drugačnih je poln svet…jas na najrazličnejših ladjah od tovornih do križarskih delam že skoraj 10 let in videl sem že zelo veliko sveta in če bi šel od začetka bi vse ponovil…veliko uspeha…

Zivjo bodoci mornarji!

Veliko vas je in vsak ima prav glede necesa. Dejstvo pa je, da se casi spreminjajo in da se na ladjah dela vec in za manj denarja kot nekoc. Ogromno ur dela, ogromno izkusenj, zabave in pa, ne pozabite, nevarnosti. Moja iskusnja je: velik zasluzek, danasnji moz in trije otroci, izkusnje ampak tudi nevarnosti in dogodki, ki sem jih videla na lastne oci.

Pazljivost!

Srecno

zdravo

mene tudi zanima dosti glede dela na ladji in imam uzeljo iti.
prosil bi ce mi lahko kdo malo bol razlozi use skupaj kako pa kaj.

hvala in lp

robipanjtar@gmail.com

z delom na ladji je tako da pokličeš agencijo katere številko ti lahko zaupam če mi pustiš mail in se dogovoriš…najprej moraš prinesti kopijo potnega lista ter določen honorar v višini okoli 150e za tečaj v portorožu ki traja 3 dni in ko to opraviš imaš razgovor in se dogovoriš kdaj boš delal in kje oziroma varijanta je tudi da delaš na naftni ploščadi…
vso ostalo dokumentacijo in papirje uredijo oni…vse skupaj od klica do dela je mogoče mesec dni…andraž

prosim če mi zaupate tel. številko agencije za delo na ladiji,gre se za sina

hvala in lep pozdrav
katarina

mail: katarina.pos@gmail.com

Forum: Delo na Ladji

prosim če mi zaupate tel. številko agencije za delo na ladiji

hvala in lep pozdrav

mail: jovanovic.mile92@gmail.com

pozdravljeni..tudi sama razmišljam o delu na ladji ,stara sem 27 let brez obveznosti…želim si oditi iz slo..in si nekaj ustvariti…šla bi za natakarja..obvladam jezike,zelo komunikativna,delavna in ni mi tezko delat dvanajst ur vsak dan ker vem da bom bolje plačana kot doma…zanimajo me pozitivna mnenja in kakšen dober kontakt..že v naprej se lepo zahvaljujem!!!Aleksandra zvonka.kampus@gmail.com

čer zanima me par stvari sam naslednje in čem resnične odgovore in kj bi vi naredili na mojem mestu hvala že za vnaprej emil je hipodevil666@gmail.com zanima me naslednje 🙂 kk je glede pirsov ok js mam na sredini nosa pač med okama v obeh ličnicah pa pluge pač ušese raširjene na 12 milimetrov pa kaki stil je lahko ker js bi šel za čistilca ali neki takega. me tut to zanima sma z tipom že 3leta skup in mi to pač moj tip rihta sam da js bi šel nekam delat aja prstopu nj bi v anglji gor ali franciji newem točn sam to vem da ni slovenska firma tk mi je rek ja glede tega mama vse zmejeno pač bo odprta veza ker bi blo bolši za obadva mjn boleče 🙂
pa tut glede živali me zanima je možnu vzeti dihurja ali opico zravn na ladjo ali pa kako drugo žival
aja pa kjko je njmanjša pogodba za naladji delati pa kero izobrazbo nucaš mam 2leti in pol delovne dobe in za jezik je res njbolš da znaš angleško ali velja če znaš nemščino ker moja angleščina je v kurci 🙂 pa še to me zanima če se lohko izočiš za pomočnikaa kuharja 🙂 nč hvala za vse poslane emajle 🙂 če bo keri si upo 🙂 mi na kj odgovoriti 🙂 lpozdrav david

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close