DELO NA LADJI
Svetovljan…a mi lahko napišeš svoj mail ker me zanima par podrobnosti.
Ali pa piši na mojega dejko1987@gmail.si
hvala
popravek…moj mail dejko0987@gmail.com
jooj…kva je z mano…že dvaktar sm napisov napačn mejl…
dejko1987@gmail.com
svetovljan prosim pošlji mi mail…
hvala
helouu,….
svetovljan
tudi mene to delo zanima in bi tebe svetovljan prosila za malce več podrobnosti glede vsega kar je s tem povezano na moj email brumennatalija0@gmail.com,…..
Seos folk!
Lahko bilokdo napise kontaktno cifro od g. Helene oz.firme investshiping,vnaprej hvala…
Danes objavljeno, mogoče ti bo v pomoč.
LP
Pozdravček,vsem,ki ste že bili na tem forumu ali pa še boste…tudi sama sem ravno danes odgovorila na objavljen oglas za delo na ladji…..bomo videli kaj se bo izcimilo iz tega,rada bi iz prve roke izvedela kako vse skupaj poteka,vključno s stroški…torej vsi ki imate interes prijavite se družba Steiner išče široko paleto poklicev od prodajalcev,frizerjev,maserjev,receptorjev…itd.poskusiti ni greh,kajne?! Mogoče se srečamo na prvem razgovoru v Kopru! No naslov za prijavo pa je že naveden zgoraj,invermore shipping.
Pa srečno vsem,ki boste poskusili….
Živijo!
Ma kaj vsi skupaj sanjate???
Oče je bil pomorec in vse skozi sem si želel it na ladjo.Končal sem srednjo pomorsko šolo,se vpisal na višjo,jo končal in pristal na ladji kot asistent stroja.Po letu garanja zastonj (plača 950 eur na mesec,zavarovanje samo ko si na ladji)sem naredil klaso za 3.častnika.Mislil sem,da bo vse drugače, a žal ni tako.
Sedaj sem na enem trajektu,4 mesece delaš,ko si doma 2.meseca ne dobiš nič,niti zavarovanja,plača je nizka 2.400eur(plače so slabe ker so razni filipinci,ukrajinci,rusi,za njih je to celo bogatsvo),ladja stara,dosti za delat,švercanja ni več,stran si od družine,prijateljev,žene,bedno življenje,boljše biti klošar.
sm vidu tm enga bliz hamiltona toronta. mu je brado aj to on? zih je on. andede dej on
jas sem delal na teh ladjah delaš ubistvu sam za napitnino in si prvo ass weiter pol mogoče glavni čez 3 4 pogodbe
3.Častnik stroja…
če si na kopnem… začneš z 500€ plače…. tko si pa na splošni al kjer koli si…. pa začneš z 1000€ razlika je očitna….v enem letu si napredoval na 2.400€….povej mi v kiri službina na kopnem bi se ti plača povečala za skoraj 100%….da je življenje na barki težko-drugačno to pa imaš zelo prav in da ni lahko se tudi strinjam stabo.
…men pa zanima kam lahko gres na razgovor…ker me tako delo zelo zanimaa!!
Zdravo,
Pusti mi svoj kontakt,pa ti vse razlozim. :-))))
Ojla,Mene tud zanima delo na ladji,Nekaj sem gledala na netu,pa se ne znajdem,Kako priti do agencije?Mene bolj veseli delo v kaksni kuhinji na ladji,LP
Ciao,
Pusti mi svoj kontakt ,pa tudi tebi razlozim.
papa
lahko še meni malo bolje razložiš, prosim?
Pozdravljena pomorka.
Tudi mene bi zanimala kakšna informacija več o delu na ladji.
plaća je najverjetneje izredno nizka glede na to koliko truda je treba v to delo vložit… bla bla bla
lata, brez nič, ni nič!
Forum je zaprt za komentiranje.